ALERTĂ Ion Iliescu a fost dus la spital în STARE GRAVĂ

88

UPDATE

Fostul președinte Ion Iliescu se află, vineri, la spital, pentru a i se face mai multe investigații medicale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale, după ce în luna aprilie, a fost operat de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă.

Surse medicale au precizat, pentru MEDIAFAX, că fostul președinte Ion Iliescu se află, la ora transmiterii știrii, la Spitalul Elias, pentru analize.

 Atacat în emisiunea lui Mihai Gâdea, liderul USR-PLUS contractat de Liviu Dragnea anunță: Nu vom mai accepta

Fostul președinte nu este internat.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală.

Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

 Liderul USR-PLUS contractat de Liviu Dragnea reacționează: Nu sunt banii lu’ baronul X sau Y

Știrea inițială

Ion Iliescu a ajuns, de urgență, la spital, în stare gravă! Fostul președinte are mari probleme de sănătate, informează România TV!

Conform surselor citate, fostul președinte a ajuns la spitalul Elias, în aceasta după amiază.  Medicii l-au internat pentru a-i face mai multe investigații.

Antena 3 spune că Ion Iliescu era programat la spital, pentru niște analize, explicând absența sa de la ceremoniile dedicate Papei Francisc.

 Oreste îl spulberă pe colegul lui Rareș Bogdan: Minima onoare vă cere asta .