Victor Ciutacu, despre situația din PSD: 'E măcel zgomotos. Fostul 'dom’ președinte' a ajuns 'băi, nenorocitule!'

135

Victor Ciutacu face o scurtă analiză a ceea ce se întâmplă în PSD, în ultimele 24 de ore, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat și a ajuns în pușcărie. De la delimitările de fostul șef al PSD, la noile cereri pentru ca ”trădătorii” să revină în PSD, Ciutacu spune că în formațiunea social-democrată este ”măcel zgomotos”.

Vedeta România TV nu trece cu vederea că pentru mulți lideri din partid, Dragnea a trecut, în discursul public al unor lideri PSD, de la “dom’ președinte” la “băi, nenorocitule!”.

 Moise Guran îl pune la zid pe Klaus Iohannis:’Acest guvern trebuie să plece, dacă ești serios’

”Reformă, restructurare și privatizare în masă la vârful PSD. Ajuns în spatele gratiilor, la Rahova, pe carantină, fostul “patron” Dragnea, cel în fața căruia nici nu răsuflau angajații cu ambiții de lideri pe tăcute, a fost desemnat, aproape în unanimitate, vinovat pentru dezastrul electoral. Fostul “dom’ președinte” a ajuns “băi, nenorocitule!” Așa că, dincolo de dispariția-i fizică din întreprindere, i se șterg toate urmele. Începand cu apropiații pe bune sau cu argații zeloși, goniți cu picioare-n spate. Foștii “trădători” se întorc acasă din pribegie, rugați, în calitate de “eroi”, ba chiar pe cai mari, oamenii statului paralel, dușmanii de clasa și foștii “securiști” sunt invitați politicos la alianțe politice doctrinare întru supraviețuirea profitabilă a guvernării. Iar Justitia, cu J, odinioară abuzivă și ticaloșită, e declarată intangibilă și prioritate de grad zero. Una peste alta, e măcel zgomotos. O zaveră care, însă, nu poate acoperi crunta realitate că un fost mare partid românesc, poate ultimul care a funcționat ca la carte, a ajuns să fie bătut ca-n curtea școlii de o formațiune salvatoare bizară înființată acum vreo doi anișori.”, e mesajul lui Ciutacu de pe blogul său.

 Victor Ponta, ofertat de PSD! Ce decizie a luat liderul PRO România .