Bătaie la nuntă, în București! Trei ospătari au bătut măr șapte nuntași, sub ochii îngroziți ai miresei. VIDEO

69

O nuntă organizată într-un local din Sectorul 3 al Capitalei s-a terminat prost pentru mai mulți nuntași, dar și pentru mierasă. După o noapte de petrecere, 7 invitați au fost bătuți de 3 dintre ospătari. S-au folosit spray-uri lacrimogene, bastoane telescopice și chiar și un pistol de tip airsoft.

Nu au fost oferite informații cu privire la motivul pentru care cei 3 orspătari i-au bătut pe nuntași.

„În urma cercetărilor și investigațiilor, în sarcina celor trei s-a reținut că, în dimineața zilei de 19 mai, în jurul orei 06.00, în urma unei altercații, ar fi lovit cu pumnii, cu picioarele și cu un baston telescopic șapte persoane ce participau la nuntă, spărgând și luneta unui autoturism. De asemenea, s-a stabilit că unul dintre bărbaţi ar fi avut asupra sa și un pistol tip Airsoft, pe care l-a abandonat la fața locului”, a anunțat Poliția Capitalei.

Control judiciar, după bătaia de la nuntă

Momentul în care nunta se transformă într-un câmp de luptă a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în zonă. Pe imagini se observă cum cei 3 angajați ai localului îi lovesc pe nuntași, iar mireasa, disperată, încearcă să aplaneze conflictul. Ospătarii s-au ales cu dosar penal și li s-a instituit măsura controlului judiciar.

https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2019/05/video-1558368209.mp4

„Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire, distrugere și amenințare. Ulterior, pentru cei trei bărbaţi a fost dispusă măsura controlului judiciar”, a transmis Poliția Capitalei.