VIDEO. Klaus Iohannis își pune din nou geaca de protestatar în clipul pentru referendum

18

Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un clip în care-i invită pe români să participe la referendumul pentru justiţie și să voteze „Da” la cele două întrebări.

„Toţi ne dorim să trăim într-o ţară în care hoţii şi corupţii stau la puşcărie, nu în fruntea statului”, e fraza-cheie a președintelui.

Printre imaginile incluse în videoclip se numără și cele cu Klaus Iohannis în celebra geacă roșie, la un protest pro-justiție din ianuarie 2017.

Mesajul lui Klaus Iohannis

„Dragi români, cu toţii ne dorim să trăim într-o ţară în care hoţii şi corupţii stau la puşcărie, nu în fruntea statului. Pe 26 mai să spunem răspicat „Da” pentru România europeană, pentru România pe care o iubim, ţara oamenilor cinstiţi şi integri, în care nimeni nu este mai presus de lege! Votaţi «Da» la referendum şi nu-i lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru! Românii votează, pentru că românii contează”.

La referendumul din 26 mai, care are loc odată cu alegerile europarlamentare, cetăţenii sunt chemaţi să se pronunţe prin „Da” sau „Nu” la două întrebări:

1. Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?

2. Sunteţi de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanţelor de urgenţă în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare şi cu extinderea dreptului de a ataca ordonanţele direct la Curtea Constituţională?

CITIȚI ȘI: * Balada lui Daddy Patrihoțul * Elena Udrea o jignește grosolan pe Codruța Kovesi: „Nu poți să stai la mâna unei nebune, unei frustrate!” * Dovada că Stan şi Florea i-au fabricat dosarul lui Kovesi. Dezvăluirea martorului-cheie * Ticălosul din Belina: „În Vest, apele sunt poluate și sunt pești cu metale grele. Au zis să le dea românilor, că ei poa’ să moară”. „Străinii” lui Dragnea sunt, de fapt, infractori români * L-am prins! El e primarul PSD care a înjurat vulgar la mitingul de la Iași. Se află la al cincilea mandat * VIDEO. Aurica Cobuz, primărița PSD care scoate pantoful și-ți dă cu el în cap. „Măi, tu chiar vrei bătaie!” * VIDEO „Veorico, cartea-i grea / Faci «pulseuri» de la ea”. Aşteptată cu lumânări şi coroane funerare la Târgu Mureş * Dosarul „10 august”: procurorii anchetează diversiunea „Springtime” și intoxicarea „jandarmerița moartă” * SS-Gestapo a devenit Secția de salvare a infractorilor. Gheorghe Stan și Adina Florea retrag apel după apel, zădărnicind munca Parchetului General * PSD-iştii s-au speriat rău de românii anti-Ciumă Roşie! Nu mai fac „marele miting” din Bucureşti * Lovitură mortală pentru PSD, cu 6 zile înainte de alegeri: fugarul Mazăre va fi adus în România pe 20 mai! * Afacerea Cernavodă: oficialii americani vorbesc despre Guvernul PSD-ALDE ca despre un grup mafiot, care face jocurile Chinei * VIDEO. Ștefan Mandachi, ironic: „Pe 15 martie erau zero kilometri de autostradă, în două luni s-au dublat” * O nouă diversiune grosolană la Antena 3: #Rezist vrea să-l omoare pe Liviu Dragnea! * Familia tradițională PSD-istă: ea hoață, el escroc. Studiu de caz: Georgiana și Mircea Drăghici. Vin condamnările! * „Eşti sigur că vrei să renunţi la România?” Super-clip de apel la vot cu Oana Pellea, Victor Rebengiuc, Medeea Marinescu, Marius Manole, Mihai Călin * Cifrele iadului: PSD și ALDE au scos din pușcării 2.119 criminali, 795 de violatori, 105 proxeneți, 5 pedofili, 5 teroriști, 73 de șantajiști, 476 de corupți, 1.329 de traficanți, 3.570 de hoți și 2.365 de tâlhari * Dragnea a luat-o razna complet: „Iohannis pune lunetişti pe clădiri”! * Liviu Dragnea apare, soarele răsare! Propagandă oribilă pentru PSD la emisiunea „Viața satului”. Lingăul de serviciu: Viorel Popescu