Andrei Caramitru: „Haide, madam Pandele, în instanţă! Discutăm aplicat despre mafia voastră”

12

Ameninţările primăriţei Capitalei de a-i da în judecată pe cei care au acuzat-o de diverse afaceri şi decizii proaste pentru bucureşteni l-au vizat şi pe Andrei Caramitru, analist financiar şi tenacele activist civic, până de curând consilier al liderului USR Dan Barna. 

Gabriela Firea a anunţat că-l dă în judecată pentru acuzaţia de implicare în interzicerea unor platforme online de transport precum Uber şi Taxify din dorinţa de a ajuta „mafia taxiurilor din Voluntari”.

„Dincolo de limbajul suburban folosit de domnul Caramitru, care însă este în deplină consonanţă cu modul de acţiune politică a reprezentanţilor USR (Ura Sufocă România), sunt revoltată de lejeritatea cu care sunt colportate informaţii total false referitoare la mine şi la soţul meu. Nu am interzis Uber şi nicio altă platformă, nu intenţionez să fac acest lucru şi, oricum, reglementarea acestei activităţi este apanajul Guvernului, care de altfel a şi anuntat că lucrează la elaborarea unui act normativ în acest sens”, a declarat primăriţa Capitalei.

Legat de aceste afirmaţii, Andrei Caramitru a răspuns promp şi la fel de tăios cum o face de când a ieşit „la bătaie” cu mafia în spaţiul public:

„Minunat. De-abia aştept să mă întâlnesc cu Dna Pandele în instanță. Madam, mai nou – din disperare că nu a făcut nimic-, dă în judecată pe oricine o critică. Crede că mă sperie – din contră. De-abia aştept să pun la dispoziția instanței toate documentele și analizele pe piața de taximetrie! Şi public – ca să știe lumea, madam! Haide, doamna Pandele, în instanță, dacă ai curaj !!!! Discutăm aplicat despre mafia voastră. Hai!”, a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de socializare.