ȘOC. CARMEN DAN DESFIINȚATĂ DE IULIA ALBU. „NU ÎȚI ARĂȚI DECOLTEUL ÎN ASEMENEA SITUAȚII”

Doamnele din Guvernul Dăncilă și-au etalat ținutele, la Ateneul Român cu ocazia preluarii de către România a președinției Consiluiului European,care mai de care mai elegante.

Totuși unele dintre acestea s-au îmbrăcat inadecvat. Este și cazul ministrului MAI, Carmen Dan, care a fost aspru criticată de designerul Iulia Albu.

„Nu înţeleg cum cineva în postura lui Carmen Dan ar purta o ţinută, pe lângă faptul că e lipsită de orice fel de inspiraţie, total nepotrivită ca textură în raport cu sezonul. O ţinută care nu o avantajează absolut deloc. Cu siguranţă că ar fi putut să facă o altă alegere, iar coafura ar fi putut să fie mult mai reuşită decât această coafură – catalog salon Igiena 1980. Și cu siguranţă că doamna Carmen Dan îşi şi permite acest lucru.
Niciodată nu îţi arăţi decolteul în asemenea geometrii dacă nu ai o siluetă silfidă şi niciodată nu îţi arăţi doar jumătate din braţ în contextul în care braţele tale nu sunt tonifiate. Nu trebuie să ne prefacem că un om politic ar trebui să meargă de cinci ori pe săptămână la sală, să arate ca un manechin, însă nici nu putem cădea într-un penibil grotesc îmbrăcând ţinute ce ar „şade” mai bine pe o tarabă din Obor decât în Ateneul Român”, a spus Iulia Albu pentru Libertatea.

.fb-like {overflow: hidden !important;}

Loading...