PROBLEMELE LA CSM. Purtătorul de cuvânt și-a dat DEMISIA după doar câteva luni

Consiliul Superior al Magistraturii rămâne fără purtător de cuvânt, la doar şase luni de la instalarea în această funcţie a judecătoarei Doiniţa Mihalcea. Aceasta a înaintat o cerere de încetare a activităţii la CSM, cerere aprobată de Secţia pentru judecători, în şedinţa de joi, 10 ianuarie.

„1. Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea detaşării în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a doamnei judecător MIHALCEA DOINIŢA, preşedinte al Secţiei a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie a Curţii de Apel Bucureşti, începând cu data de 14.01.2019. (unanimitate)

2. De asemenea, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea delegării în funcţia de preşedinte al Secţiei a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie a Curţii de Apel Bucureşti a doamnei judecător HORTOLOMEI MARIANA, începând cu data de 14.01.2019. (unanimitate)”, se arată în minuta şedinţei.

Doiniţa Mihalcea a precizat, pentru STIRIPESURSE.RO, că părăseşte Consiliul Superior al Magistraturii din motive personale.

Judecătoarea era purtător de cuvânt al Consiliului Superior al Magistraturii de la începutul lunii iunie 2018. Anterior, funcţia a fost deţinută de Florin Encescu, judecător la Tribunalul Gorj. Doiniţa Mihalcea a activat la Judecătoria Alexandria , Tribunalul Bucureşti şi Curtea de Apel Bucureşti.

.fb-like {overflow: hidden !important;}

Loading...