Partidul Social Democrat primește lovitură năucitoare din partea Instanței: trebuie să explice de unde are bani. Mai mult, trebuie să explice de unde a avut bani să organizeze mitingul de 180.000 de oameni din această vară, care a avut loc în Piața Victoriei.

Mitingul a fost organizat de PSD ca o contrapondere la protestul dreptei legat de Ordonanța 13, ”Fără penali în fucnții publice” etc. Militanții anti-PSD reușiseră să strângă 100.00 de persoiane în Piața Victoriei și să aprindă în fața Palatului Victoria cel mai mare tricolor din lumini din istoria României.

Pentru a-și arăta mușchii, PSD a organizat și el un miting de autosusținere, unde voiau să aducă un milion de susținători. Nu au venit decât 180.000, și aceia aduși cu autocare speciale, sponsorizați  cu mâncare, apă și, spun gurile rele, dar și înregistrările video, 50 de lei de persoană – bani de buzunar.

Un jurnalist a pus întrebarea, la PSD, de aunde a avut partidul bani pentru acest miting. PSD a dat cu flit acestei întrebări. Doar că urnalistul a chemat PSD în instanță, să spunăm d eunde a avut banii. Iar intanța i-a dat dreptate: Partidul lui Dragnea, în toată aroganța sa, trebuie să spună de und ea avut banii. Decizia nu este încă definitivă. Dar, dacă PSD face apel, atunci s epoate interpreta că vrea să ascundă ceva…  Ceea ce ar da foarte urât la panta abruptă pe care se prăvale acum partidul.

span{width:460px !important;} iframe {margin: 0 !important;} .fb_edge_comment_widget { display: none !important; }

Loading...